25 Νοεμβρίου 2008

Και θεωρούμαστε πολιτισμένοι

Στην αρχή νόμισα ότι πρόκειται για φάρσα από τις πολλές που κυκλοφοράνε στο διαδίκτυο. Μετά είδα ότι πράγματι αυτή η εταιρία υπάρχει. Έστειλα το email σε όσους έχω στην σελίδα μου. Στείλτε το και εσείς στους δικούς σας με αντιγραφή. Δεν κάνω άλλη καταχώρηση για να μπω σε μερικά μπλόγκ και να "διαφημίσω" το θέμα.

Aν έχεις έστω και ένα μικρό δείγμα ανθρωπιάς aπάνω σου διάθεσε ενα λεπτό να διαβάσεις το ακόλουθo email..Νέα μόδα έχει σηκωθεί στην Κίνα τον τελευταίο καιρό και δεν αφορά ρούχα, αλλα ζωντανά γατάκια τα οποία μεγαλώνουν μέσα σε γυάλινα μπουκάλια παραμόρφωμένα παίρνοντας το σχήμα του μπουκαλιού!!! Αν είναι δυνατόν!!!! Το ζώο ταίζεται με καλαμάκι από μια μικρή εισδοχή και αφοδεύει απο μια τρύπα στο πίσω μέρος του βCEζου. Λίγο πρίν τοποθετηθεί μέσα στο βάζο το γατάκι δέχεται ηρεμιστικό μυών ούτως ώστε να μην μπορεί ν΄ αντισταθεί.Μέσα σε ένα μήνα και με τις "κατάλληλες" ανθρώπινες επεμβάσεις το γατάκι παίρνει το σχήμα του βάζου.. Ακόμα και το κεφάλι του!!Τα ζώα μετά πωλούνται για σουβενίρ στο σπίτι..Για περισσότερες πληροφορίες: http://zealcorp.com/bonsaikitten/bkintro.htmlΜαζεύονται υπογραφές στη ακόλουθη ιστοσελίδα http://www.petitiononline.com/J1A2D3E4/petition.html και σας παρακαλω να διαθέσετε ούτε ενα λεπτό από το χρόνο σας να υπογράψετε να σταματήσει αυτή η κτηνωδία.
Προωθήστε αυτό το email σε όσους περισσότερους μπορείτε και μην ξεχνάτε να διαγράφετε τις προηγούμενες επαφές από τον κορμό του μηνύματος.